Historien bak customisering

Historien bak customisering

'Motorsykler har alltid vært dramatiske. De er ikke for alle, og vil aldri bli det. Dette er et produkt som folk kan ta til det ekstreme som et middel for selvutfoldelse.' - Willie G. Davidson

The Custom Movement' som vi opplever i dag, ble født ut av den andre verdenskrigen. Det var Harley-Davidson® som tilpasset en rekke av sine sykler for å møte behovene til de væpnede styrker - de var elsket av mange. Etter krigen, da økonomien begynte å reetablere seg, ble motorsykler stadig mer populært og motorsyklistene startet å bruke sine sykler for å uttrykke seg og skille seg ut fra mengden.

Hos Harley-Davidson fortsetter vi å støtte denne lidenskapen den dag i dag, og tilbyr et stort utvalg av deler og tilbehør for å inspirere deg.

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK