Harley-Davidson® Ålesund
Brusdalsveien 238, 6011 Ålesund
Siste nytt

Den nye Harley-Davidson Sport Glide™ – håndtering og smidighet møter langdistanse!

• Siste tilskudd til den nye Harley-Davidson Softail®-serien
• Ny 43 mm opp-ned gaffel og justerbar monodemper bak
• Drevet av Milwaukee-Eight 107 V-Twin-motoren
• Både kåpe og salvesker kan raskt og enkelt fjernes
• Full LED-belysning og cruisekontroll

Den nye Harley-Davidson® Sport Glide™ er sykkelen for raske sceneskifter. En aggressiv cruiser utstyrt med avtakbar kåpe og salvesker, som er ideell for touring, cruising eller pendling. Den allsidige Sport Glide glir stilig gjennom byens gater og er alltid like klar for korte og lange avstander.

Dette er den niende modellen som er basert på den helt nye Harley-Davidson Softail®-rammen, og er den nyeste i en serie på 100 motorsykler som selskapet skal introdusere innen 2027. Sport Glide representerer en spennende kombinasjon av teknologi og stil.

Det lette og stive Softail-chassiset gir smidighet og god håndtering, mens Milwaukee-Eight 107 V-Twin montert rett i rammen pumper ut massevis av dreiemoment for uovertruffen akselerasjon og kraft.

Sport Glide er tilgjengelig i tre farger: Vivid Black, Twisted Cherry og Silver Fortune.

cb48e18276370d4171c60fbe9ee48002_0613530a29e092fd.jpg

Dave Latz, Harley-Davidson Senior Product Planning Manager:
"Basert på den nye Softail-rammen, tilbyr Sport Glide spennende og dynamiske funskjoner, som gjør den velegnet til både pendling og lett touring. Dens fabrikk-tilpassede design gjenspeiler moderne ytelse og moderne stil. "

Brad Richards, Harley-Davidson visepresident for styling og design:
"Sport Glide viser ekte Harley-Davidson design på en svært moderne måte. Den nye kåpen er et eksempel på Harley-Davidson’s ikoniske batwingkåpe, som nå er redesignet for å skape en mer kompakt, sporty form. Sport Glide-prosjektet ga oss en unik mulighet til å bruket “directional” felger som er vinklet fra senter mot rotasjonsretningen – det første av sitt slag fra Harley-Davidson fabrikken på en sykkel som ikke er en CVO-modell. Felgene er designet for å skape en følelse av bevegelse selv når Sport Glide står stille. Formen på kåpen, salveskene, og til og med slash-cut eksospotten forsterker også denne følelsen"

Sport Glide's kåpe er formet for å fjerne vinden fra førerens bryst uten å ta vekk luften som treffer ansiktet. Den er festet til gaffelen med hurtigkobling, noe som gjør fjerning eller installasjon raskt og enkelt. Førere som ønsker enda mer vindbeskyttelse, kan bytte ut den vanlige 1,5-tommers store vindskjermen til en 5,5-tommers Light Smoke vindskjerm (tilgjengelig fra Harley-Davidson Genuine Motor Accessories).

De nye stive og låsbare salveskene har et slankt vippelokk-design. De er enkle å laste og kan åpnes med én hånd fra sittende posisjon. En dempingsanordning gjør det i tillegg mulig å åpne dekslene jevnt. Veskene kan også fjernes på få sekunder med en intern hurtigutløsningsmekanisme, og etterlater knapt synlige monteringspunkter. Kombinert salveskekapasitet er 25,5 L.

Ekstra bagasjekapasitet kan legges til med ekstra sissybar, bagasjestativ eller Tour-Pak monteringsstativ, alle med det helt nye HoldFast ™ avtagbart låsesystem designet spesielt for den nye Softail-serien. På samme måte som Sport Glide’s salvesker og kåpe, kan HoldFast tilbehøret installeres eller fjernes på en enkel og rask måte.

Et bredt sete med god støtte og fremflyttede fotkontroller bidrar til en sittestilling som er utformet som en triangel, for å passe et bredt spekter av størrelser; setehøyde er satt til bare 652.7mm. Daymaker LED-forlykt er omgitt av en ring med LED signaturbelysning som kompletterer den lyse LED-baklykten (og LED-blinklysene). En USB-ladeport, nøkkelfri tenning og Harley-Davidson Smart Security System er standardfunksjoner.

Ny 43 mm opp-ned gaffel stiver opp fronten og har et enkeltpatron-dempingssystem for presis håndtering, stabilitet og sikker bremsing - som sikres ytterligere med standard ABS. Sport Glide ruller på nye Mantis aluminiumsfelger, 18-tommer foran og 16-tommer bak – med Michelin Scorcher 31 dekk.

Sport Glide har også Softail’s helt nye monodemper bak med ekstern justering, styrt via en knapp under høyre sidedeksel. Det er dermed lett å håndtere vekten av bagasje eller passasjer, samtidig som man opprettholder oppheng og styringsgeometri.

13a455c0733dbf053943b7312bc42cdb_41ddecfc84adde17.jpg

Den nye blacked-out Milwaukee-Eight 107 motoren leverer et nytt nivå av ytelse og raffinement til Harley-Davidson’s motorsykler – inkludert den nye Sport Glide. Doble balanseaksler er innstilt for å eliminere primær vibrasjon ved tomgang, samtidig som føreren opplever den noe av motorkarakteren i fart. Motoren er montert rett i rammen, som avstiver chassiset og knytter føreren mer direkte til drivverket.

Presisjonsoljekjøling rundt de varmeste områdene på sylinderhodene forbedrer komforten ytterligere til fører og passasjer. 2-1 eksosanlegg, med oppløftet svart eksospotte som bidrar til sykkelens sporty stil og forbedrer nedleggsvinkelen. Elektronisk gassregulering muliggjør elektronisk cruisekontroll som standard.

Førere som ønsker enda mer ytelse og kraft fra sin Milwaukee-Eight, kan henvende seg til Harley-Davidson Genuine Motor Parts + Accessories for Screamin 'Eagle Performance Stage oppgraderinger, fra Stage I Street Cannon eksos og oppgraderte luftinntakalternativer helt opp til en Stage IV oppgradering som med forskyvning på 114 kubikktommer har krefter så det holder!

Harley-Davidson gir deg den best mulige kjøreopplevelsen på veien. Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den best mulige opplevelsen på nettsiden vår. Ved å fortsette å være på nettstedet, godtar du våre retningslinjer. Les om våre retningslinjer for bruk av informasjonskapsler her.

OK